عنوان مقاله:

پادکست انگلیسی به فارسی (پادکست انگلیسی با متن و ترجمه)

رای گوش دادن به محتوای این مقاله فایل زیر را پخش کنید:

پیشتازی دنیای پادکست ها

کمتر کسی است که کلمه ی پادکست به گوشش نخورده باشد. فایل های صوتی که معمولا به صورت مرتبط با هم در اینترنت یا نرم افزار های مخصوص بارگذاری می کنند، پادکست میگویند. شاید گوش دادن به این فایل های صوتی شما را به یاد رادیو بیندازد؛ اما باید بگوییم بزرگترین فرق این دو، نحوه ارائه میباشد؛ چراکه در گوش دادن به رادیو شما انتخاب کننده نیستید و منتظر میمانید تا مطالب به شما تحویل داده شوند؛ ولی در استفاده از پادکست ها تصمیم گیرنده شمایید و آنچه که میخواهید را انتخاب میکنید. 

اگر بخواهیم از پادکست به عنوان نوعی اختراع یاد کنیم، می توانیم زمان تولیدش را سال 2000 در نظر بگیریم. پادکست یا به قولی این نوع جدید از فایل های صوتی تا سال 2004 نادیده گرفته شد تا وقتی که شکوفایی اولیه ی آن در این سال صورت گرفت. 

در عصر الان عرصه برای پادکست وسیع شده و مثل هر اختراع جدیدی طرفدارهای مخصوص خودش را پیدا کرده. پس ما به معرفی چند پادکست معروف، برنامه هایی برای استفاده از آن ها می پردازیم و در نهایت روش های جذاب تبدیل پادکست های زبان دیگر به فارسی را هم بررسی می کنیم پس تا آخر مقاله با ما همراه باشید تا هر چیزی را که درباره پادکست به دنبالش هستید به دست بیاورید.

پادکست های معروف فارسی

پادکست ها مراجع بسیار بزرگی هستند که اطلاعات مفید و آموزنده ای  را در اختیار ما قرار می دهند. آنها معمولا به صورت روزانه، هفتگی و ماهانه منتشر می شوند و حاصل تلاش چندین نفر برای گسترش علم و ایجاد سرگرمی هستند.

پادکست های زیادی هستند که به زبان فارسی پخش می شوند. پادکست های فارسی اطلاعات مفید و کاربردی و همینطور دنبال کنندگان بسیاری دارند. دو نوع از معروف ترین پادکست های فارسی ، پادکست های چنل بی و بی پلاس هستند که علی بندری آن ها را منتشر می کند. در پادکست چنل بی از داستان ها و اتفاقات واقعی صحبت می شود. همچنین در هر اپیزود بی پلاس خلاصه ای از کتاب های غیر داستانی گفته میشود که به راحتی شما را مشتاق یا بی میل به کتابی که به دنبال اطلاعات از آن هستید میکند.

دنیای بزرگ پادکست ها به همین ها محدود نمیشود. افراد زیادی هستند که دست به نوآوری زده و سری پادکست هایی در یک حوزه ی به خصوص ایجاد کرده اند. به طور مثال پادکست رادیو گیک خود را به موضوعات تخصصی و علمی محدود کرده؛ کُرُن به مباحث عمومی و موسیقی پرداخته، پاپریکا برای موضوعات سینمای ایران پادکست های جذاب آپلود کرده، دایجست در مسیر علمی و عمومی پیش رفته و حتی پادکست هزارتو را داریم که به طور کاملا اختصاصی درباره ی سریال جذاب وست ورلد صحبت و هر اپیزود آن را به طور کامل بررسی کرده است. 

برنامه های پادکست و فایل صوتی برای آیفون و اندروید

افراد به صورت روزانه زمان بالایی را صرف گوش دادن به فایل های صوتی می کنند. در چند سال اخیر پادکست های متفاوت فارسی که چند مورد را بالا نام بردیم؛ منتشر شده است که دنبال کنندگان بسیاری نیز دارد. همین موضوع سبب شده که اپلیکیشن های حرفه ای ایجاد شود که به جمع اوری این پادکست های فوق العاده پرداخته اند و با دانلود این نرم افزار ها میتوان به همه ی پادکست ها به صورت یکجا دست پیدا کرد. با توجه به اهمیت پادکست ها، این موضوع سبب شد در حال حاضر کمپانی هایی مانند شنوتو توجه خود را بر روی پادکست ها و صوت بگذارند. در این برنامه، سعی شده است که بهترین پادکست های فارسی در کنار هم جمع شود.

شما با دانلود اپلیکیشن شنوتو و خرید اشتراک، پادکست هایی که میخواهید را به صورت یکجا خواهید داشت. مانند هر حوزه ی دیگری مجادله ی اندروید و ios جداسازی هایی را بین نرم افزار ها انجام داده اما بیشتر این برنامه ها، برای هر دو نوع سیستم عامل قابل استفاده هستند؛ پس بریم تا با چند نرم افزار کاربردی آشنا شویم.

پادکست ریپابلیک(podcast republic)

این برنامه تنها برای اندرویدی ها قابلیت اجرا دارد. علاوه بر این تبلیغات زیاد آن ممکن است شما را اذیت کند اما مزیت هایی نیز در قبال این مشکلات دارد؛ به طور مثال این نرم افزار اپیزود های جدید پادکستی که شما دنبال می کنید را به طور خودکار دانلود می کند که به شخصه برای من کاربردی بوده و علاوه بر تنظیم سرعت پخش، قابلیت تنظیم ساعت توقف پادکست را هم دارد که میتواند در زمان خواب به کمک شما بیاید.

پادکست ادیکت(Podcast addict)

متاسفانه این نرم افزار هم نسخه ی ios ندارد و داشتن تبلیغ و رایگان نبودن آن هم میتوانند در لیست بدی ها قرار بگیرند؛ اما در کنار این ها تنوع بسیار بالای پادکست ها باعث شده استفاده کنندگان بسیاری داشته باشد و نظر شما را هم جلب کند.

داون کست(down cast)

برخلاف دو نرم افزار قبلی این برنامه فقط برای کاربران اپل طراحی شده و برای ios و mac قابل استفاده است. در آغاز، نیاز به پرداخت حق عضویت دارید ولی در ادامه هیچ گونه تبلیغی شما را آزار نخواهد داد. قابلیت مرتب کردن پادکست ها هم در لیست مزیت های این برنامه قرار میگیرد.

کست باکس(castbox)

یکی از محبوب ترین نرم افزارهای پادکست در ایران کست باکس است. نسخه ی اندروید و ios برای آن تعبیه شده و برای علاقه مندان به زبان های دیگر بسیار مناسب است چراکه بیش از هفتاد زبان دنیا را پوشش میدهد. 

اورکست(overcast)

با این که این برنامه تنها برای ios تعبیه شده اما اپل برای کاربران خود سنگ تمام گذاشته. این نرم افزار کمی متفاوت عمل کرده با ایجاد امکان پخش و ارسال کلیپ تصویری و صوتی محبوبیت به دست آورده. قابلیت اتصال این نرم افزار به ساعت مچی اپل هم قابل ذکر است اما بعضی از این قابلیت ها پولی بوده و نیازمند خرید نسخه پرمیوم و پرداخت سالانه است.

گوگل پادکست(google podcast)

در معروف ترین نرم افزار های پادکستی میتوان از گوگل پادکست یاد کرد. حجم اولیه ی این برنامه پایین بوده و یکی از مزیت های آن به شمار می آید. این نرم افزار رایگان بوده و پادکست های انگلیسی و پادکست های خوب فارسی را میتوان در آن پیدا کرد.

شنوتو

یکی از نرم افزار های بومی خودمان شنوتو است که تقریبا تمامی امکانات مورد نیاز شما را دارد و برای دوست داران پادکست فارسی میتواند بهترین انتخاب باشد؛ گرچه برای بعضی از امکانات آن نیاز به پرداخت است. البته برای دوستداران وب، وبسایت شنوتو هم وجود دارد.

ناملیک

علاوه بر شنوتو، ناملیک هم از دیگر برنامه های بومی است که به طور اختصاصی برای پادکست های فارسی استفاده میشود و میتواند انتخاب شما باشد. قبل از دانلود این نرم افزار میتوانید به سایت ناملیک هم سر بزنید.

ترجمه، زیرنویس و پیاده سازی پادکست و صوت های انگلیسی

پادکست انگلیسی

یکی از راه های تقویت زبان گوش دادن به پادکست های انگلیسی می باشد ولی گاهی ما کلمات را دقیق متوجه نمیشویم و نیاز داریم معنای درست و دقیق آن را بدانیم که ویدابیا به کمک مترجمین و ترجمه خودکار این کار را برای شما انجام می دهد.

چند نمونه از پادکست های انگلیسی عبارتند از:

  • Daily Easy English Expression(آموزش عبارات روزمره آسان زبان انگلیسی)
  • Real English Conversations Podcast(مکالمات عادی و روزمره)
  • American English Pronunciation(تمرکز بر تلفظ کلمات)
  • The English Phrasal Verb Podcast (تمرکز بر افعال دو قسمتی و کاربرد آن ها)

چرا ترجمه صوت و پادکست؟

پادکست یا خواندن متن به صورت یک کتاب میتوانند دو انتخابی باشند که شما تا الان به آن برخورد کرده باشید. من خودم کتاب را ترجیح میدهم اما با دیدن خواهرم متوجه شدم برای آدم هایی با مشغله ی بالا یا عاشقان پیاده روی و دوچرخه سواری و یا حتی کسانی که ارتباط چشمی برایشان امتیاز نیست؛ گزینه ی اول انتخاب دلنشین تری خواهد بود.

پادکست به شما این امتیاز را میدهد که کار مورد علاقه یا آنچه که لازم است انجام دهید؛ ولی در عین حال با یک هندزفری لذت کتاب خواندن، داستان شنیدن، اخبار و مطالبی که درباره ی کسب و کارتان لازم دارید را از دست ندهید.

همین دلایل و مطمئن دلایلی که اختصاص به هر شخص دارد باعث شد پادکست بین مردم محبوبیت پیدا کرده و بازار رو به رشد آن حتی افرادی را به فکر راه انداختن کسب و کار در این مورد  بکند.

تصور کنید با یک رمان سریالی که از زبان انگلیسی یا فرانسوی برگردانده شده ارتباط گرفتید و بعد نشریه یا مترجم به طرز غیر منتظره ای از منتشر کردن قسمت جدید سر باز میزند! به تجربه میگویم که با نا امیدی وحشتناکی سر و کله خواهید زد. این اتفاق می تواند برای علاقه مندان به پادکست هم بیفتد چراکه ممکن است پادکستی که شمارا جذب کرده به زبان مادری شما برگردانده نشده باشد و اینجاست که ما نیازمند ترجمه صوت یا پادکستمان میشویم.

در نگاه بزرگتر ممکن است شما یکی از کسانی باشید که میخواهید در مسیر رو به پیشرفت پادکست قدم بگذارید و به فکر گسترش کارتان با فایل های صوتی زبان های دیگر باشید که نیاز به ترجمه دارند. با هر دلیلی که باعث شده شروع به خواندن این مقاله کنید می خواهیم از شما پذیرایی کنیم و پیشنهاداتمان را برای شما روی میز بچینیم.

ترجمه صوت و پادکست در ترجمه ویدابیا

مراحل ترجمه ی صوت و پادکست

استفاده از فایل های صوتی و پادکست های زبان دیگر به خصوص انگلیسی بسیار مفید است. البته این کار کمی سخت و حتی زمان بر است. اما باز هم روش ها و راه حل هایی برای سهولت این کار وجود دارد. 

بیاید به دو نوع از آنها بپردازیم :

اولین راه حل ، یادگیری زبان مورد نظر است. اگر سطح  زبان دوم شما خوب باشد و بتوانید متن ها را به خوبی درک کنید ، برایتان راحت تر است. اسپاتیفای یا هر برنامه ی پادکست دیگری را نصب کنید، در یوتیوب ثبت نام کنید و به راحتی از تمام این اطلاعات استفاده کنید. البته اگر یادگیری زبان هدف اصلی شما نباشد، کار خیلی ساده ای نیست و شما به صرف زمان زیادی نیاز دارید. نگران نباشید راه های دیگری هم وجود دارد.

راه دوم کمک گرفتن از فرد دیگری است. کمک گرفتن یک کار ساده و متداول است. ممکن است شما خلاصه یا نکات مهم را بخوانید یا در کانال های مختلف ببینید. شما میتوانید از موسسات مختلف بخواهید که صوت و یا پادکستی را که در اختیار دارید، برایتان ترجمه کنند. ترجمه صوت، کاری رایج برای موسسات ترجمه است. ما در ویدابیا، به صورت تخصصی کار ترجمه صوت و پادکست را انجام می دهیم. در راستای این مسیر، نرم افزار ترجمه نیز بسیار کارساز است.

برای ترجمه صوت چند مرحله باید طی شود:

تولید متن پادکست:

در ابتدا باید متن به زبان اصلی آن پیاده سازی شود. یعنی متن فایل صوتی تایپ شده و یا روی کاغذ نوشته شود. برای این کار راه های گوناگونی وجود دارد.

اولین انتخاب شما می تواند کمک گرفتن از یک فرد مسلط به زبان مبدا به طور مثال انگلیسی باشد. این فرد باید متن را با دقت گوش کند و هر کلمه و جمله ای که دریافت می کند، بنویسد. بعد از پیاده سازی، ترجمه میتواند شروع شود.

راه حل بعدی استفاده از نرم افزار و یا سایت های آنلاینی است که در این زمینه فعالیت میکنند و فایل صوتی شما را به صورت متن در می آورند. ما چیزهایی که میتوانند نیاز شما را برطرف کنند برایتان مثال میزنیم.

نرم افزار های تبدیل صوت به متن

Bear file convertor

اولین سایتی که میخواهیم برای شما معرفی کنیم bear file converter است. این برنامه برای ویندوز و مک در دسترس است و نیاز به وی پی ان دارد. از ضعف های آن دقت پایین بوده و این مورد که فایل های طولانی را قبول نمیکند و تنها باید از صوت های زیر سه دقیقه استفاده کنید. با باز کردن صفحه سایت(vpn فراموش نشود)با یک گزینه بکش و رها کن(drag and drop)مواجه می شوید. فایل را به همین صورت روی باکس بیاورید و بعد منتظر بمانید؛ با گزینه ی convert متن فایل صوتی در دسترس شماست.

sobolsoft

 Sobolsoft هم میتواند مورد استفاده ی شما قرار بگیرد که دقتی بالاتر از نرم افزار قبلی دارد اما رایگان نیست و فقط میتوانید برای مدت کوتاهی از ورژن رایگان آن استفاده کنید.

veed.io

Veed.io یک سایت خارجی اما کاربردی است که می توانید با ثبت نام در آن فایل های خود را به متن تبدیل کنید. مراحل انجام کار به این صورت است که لینک بالا را فشار داده و وارد سایت شوید، حالا Mp3 to text را می بینید که زیر آن گزینه ی get started به چشم میخورد. با دادن نام و ایمیل ثبت نام میشوید. Transcription را انتخاب کرده و فایل را آپلود کنید. بعد از پر شدن نوار پایین صفحه transcribe را بزنید. در زمان انتظار برای آماده سازی فایل از شما چند سوال پرسیده میشود که اهمیت چندانی ندارد؛ فایل آماده شده را با راهنمایی خود سایت در داشبورد مشاهده خواهید کرد.

بعد از این که مرحله ی اول انجام شود مشکل ما همچنان پابرجاست و باید سراغ مرحله ی ترجمه صوت که در حال حاضر متن آن را در دسترس داریم برویم.

ترجمه، زیرنویس پیاده سازی و بازخوانی پادکست های انگلیسی

ترجمه صوت و پادکست

برای اینکه بخواهیم اطلاعات و مطالب فایل های صوتی را بهتر درک کنیم، به سراغ ترجمه می رویم. برای ترجمه هم میتوانید به موسسات ترجمه مراجعه کنید.برای ترجمه، موسسات ترجمه میتوانند انتخاب شما باشند. موسسات اختصاصی ترجمه فیلم، ویدیو و متن به دلیل دارا بودن تجربه و تکنیک های خاص، کار ترجمه را به خوبی را انجام می دهند. پس ترجمه هم یک مرحله ی جدا است که مترجمان و دوباره نرم افزار های مناسب میتوانند آن را برای شما به نتیجه برسانند.

طی کردن این مراحل برای کسی که به طور جدی دنبال آن باشد منطقی است ولی برای یک علاقه مند به شنیدن فایل صوتی که فقط میخواهد یکی از پادکست های دوست داشتنی اش را به زبان مادری اش برگرداند احتمالا خیلی به صرفه نباشد. پس میخواهیم روش دیگری را با شما در میان بگذاریم که مربوط به خودمان است.

در ویدابیا ترجمه و نریشن ویدیو و فایل صوتی به صورت تخصصی انجام میگیرد، با این تفاوت که تمام مراحل برای شما یک جا انجام میشود. این کار با پرداخت امن صورت می گیرد؛ یعنی تا زمانی که شما پروژه را تایید نکنید  و تمامی اصلاحات به درستی انجام نشود، ما هزینه ای را به مترجم پرداخت نمی کنیم. برای آشنایی بیشتر میتوانید به مقاله چگونگی محاسبه هزینه ترجمه و دوبله مراجعه کنید.

سایت های با تجربه و حرفه ای در زمینه ی ترجمه فعالیت می کنند که مطمئنا با بهترین متخصصان کار میکنند ما نیز نیروهای حرفه ای مشابه را در اختیار داریم اما امتیاز ما در قیمت است.

کار ترجمه ی صوت و تنظیم بندی آن زمانبر است چراکه متنی که قرار است هنر ترجمه روی آن صورت بگیرد در دسترس نیست و یک مرحله بیشتر از ترجمه متن عادی پیش روی مترجمان است؛ اما در پلتفرم ما به دلیل استفاده از هوش مصنوعی قسمتی از این بار(یعنی بازگردانی ویدیو یا فایل صوتی به متن)را از دوش همکارانمان برداشته و در نتیجه قیمت را کاهش داده ایم.علاوه بر این اگر به دنبال یک کار بسیار حرفه ای نیستید هوش مصنوعی ویدابیا با خدمت ترجمه خودکار در کنار تبدیل صوت به متن، کار ترجمه را هم با دقت 65 درصد و برای 7 زبان زنده ی دنیا انجام میدهد که هزینه ای به مراتب کمتر از استفاده از متخصصان حرفه ایمان دارد.

ترجمه و نوشتن متن فایل صوتی و پادکست در ویدابیا

مرحله آخر: بازخوانی(دوبله)پادکست

در بعضی مواقع، جهت استفاده بهتر یا بازپخش این فایل های صوتی برای افراد بیشتر، شما می خواهید متن ترجمه شده دوباره خوانده شود و در اصل پادکست زبان مبدا به یک پادکست فارسی تبدیل شود. در این صورت بعد از ترجمه صوت پادکست باید به سراغ مرحله ی دوبله بروید.

در صورتی که نیاز به انتشار و استفاده این چنینی از پادکست ها دارید، می توانید درخواست دهید . در ویدابیا  پادکست های ترجمه شده توسط دوبلور های حرفه ای، نریشن و دوبله می شوند و در اختیار شما قرار می گیرند.

پیشنهادات ما و شما دوست داران پادکست

در این مقاله از مزیت ها و زیبایی های دنیای پادکست صحبت کردیم و سری هم به پادکست های زبان های دیگر زدیم و از دستشان ندادیم. امیدواریم نظرات خود را جهت بهتر شدن اطلاعات مقاله با ما درمیان بگذارید.

اگر از خواندن این مقاله لذت بردید؛ خواندن مقاله های جذاب فیلم بدون صدا برای دوبله، تعریف و مزایای دوبله فارسی به انگلیسی و در نهایت مقاله ی تفاوت دوبله و نریشن را به شما پیشنهاد میکنیم.

برای ثبت رای کلیک کنید
[مجموع: 2 میانگین: 5]
غزاله غروی

غزاله غروی

نظر خود را درباره این مقاله با ما به اشتراک بگذارید

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

میخوای از آخرین مقالاتمون با خبر بشی ؟

ایمیلتو در قسمت پایین وارد کن.